Praktijk voor coaching & supervisie
 
 

Be Aware - groepscoaching

Welkom bij Be Aware - Groepscoaching, een krachtig instrument voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Ben je op zoek naar een manier om jezelf verder te ontwikkelen, loop je tegen eigen grenzen aan, zit je niet lekker in je vel of wil je op een meer ontspannen manier jezelf kunnen zijn? Dan biedt Be Aware – Groepscoaching een rustpunt waarin tijd en aandacht is voor jezelf, midden in een maatschappij die volop in beweging is.

Door de kracht van de groep, gecombineerd met de deskundige begeleiding van twee ervaren coaches biedt Be Aware - Groepscoaching je de kans te verdiepen in jezelf en te leren van het perspectief van de ander. Samen staan we stil bij jullie successen en uitdagingen en ondersteunen jullie elkaar bij het bereiken van jullie doelen. De beide coaches (breed opgeleid en ervaren GZ-psychologen) zullen tijdens de maandelijkse bijeenkomsten zorgen voor een veilige en betrokken sfeer, waarin je wordt stilgezet bij jouw eigen ontwikkelingsproces. Dit alles op een fijne, gezellige locatie in Twente.

Kies voor jezelf, wees nieuwsgierig en laat je raken. Be aware!


Waarom groepscoaching?

“Ik zie zo op tegen de groep…”
Toch zijn er juist hele goede redenen voor deelname aan een groep. Een groep biedt veel mogelijkheden om te kunnen leren en ontwikkelen. In contact met de ander worden jouw gedragspatronen direct zichtbaar en/of voelbaar, en daarmee kun je terplekke aan de slag. Anderen kunnen je teruggeven wat ze bij jou merken en jij kan stilstaan bij wat dit met jou doet; ze zijn als het ware jouw lesmateriaal. Daarnaast kun je leren van de situaties van de ander en vind je misschien herkenning. Tot slot vind je in de groep getuigen, waardoor jouw leerervaringen worden versterkt. Een stok achter de deur om daadwerkelijk jouw gedragspatronen te doorbreken.            

         Filosoof Charles Pépin: 
               "Ik ontmoet dus ik besta"
 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
LinkedIn