Praktijk voor coaching en supervisie
 
 

Doelgroepen

Mijn supervisie en expertise is voornamelijk gericht op het werkveld van de psycholoog en/of coach. Maar ook voor een hulpvraag vanuit een ander, hier aan gerelateerd werkgebied (denk bijvoorbeeld aan SPH- of SPW-functies) denk ik graag met je mee over mogelijkheden. Samen bepalen we dan of mijn supervisie passend en helpend voor je kan zijn. PIOG

Sinds 2018 bied ik supervisie aan psychologen in opleiding tot GZ-psycholoog (PIOG), veelal gericht op de domeinen interventies en overig, zoals beschreven in de GZ-opleiding. Mijn ervaring is gelegen zowel binnen de reguliere GGZ, de forensische GGZ als het gevangeniswezen. Uiteraard zijn ook PIOG's uit andere werkvelden welkom voor supervisie. Het allerleukste is het natuurlijk om de supervisie face to face te doen, maar de laatste jaren heb ik gemerkt dat een effectieve supervisie ook zeker via beeldbellen kan. Mocht je op zoek zijn naar een supervisor, dan neem gerust contact op voor een kennismaking.


Coach of psycholoog


Naast supervisie voor de PIOG, bied ik ook supervisie gericht op de vele coaches en basispsychologen in ons werkveld. Vaak is het een vak waarin alleen geopereerd wordt, waarbij een supervisor soms net de ondersteuning kan bieden om met vertrouwen effectief je werk te kunnen (blijven) doen.  Dat geldt voor beginnende professionals, maar zeker ook voor collega's die al langer in het vak werkzaam zijn. Jezelf verder ontwikkelen is altijd van meerwaarde! Mocht je jezelf hierin herkennen en/of wil je graag eens overleggen over mogelijkheden, neem dan contact op zodat we samen desgewenst een passend traject voor jou kunnen vormgeven.

DGT

In 2016/2017 heb ik bij Dialexis de 10 daagse opleiding dialectische gedragstherapie (DGT) gedaan. Een interessante, effectieve en dynamische behandeling, gericht op mensen met (trekken van) een borderlinepersoonlijkheidsstoornis. Sinds het afronden van de opleiding ben ik werkzaam als individueel DGT-therapeut en ik ben nog altijd heel enthousiast over deze intensieve manier van behandelen. Gezien de zeer complexe doelgroep waar mee wordt gewerkt, is het geen overbodige luxe om daarin wat extra ondersteuning te krijgen in de vorm van supervisie.  


 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
LinkedIn