Praktijk voor coaching en supervisie
 
 

Kosten

Om jezelf verder te kunnen ontwikkelen, is het van belang dat jij je prettig voelt bij een coach. Na een kennismakingsgesprek bepalen je of jij dit traject samen aan wilt gaan. Daarnaast zullen we in dit gesprek jouw hulpvraag inventariseren en kan ik met je meedenken of coaching passend is. Mocht je na de kennismaking en inventarisatie besluiten niet verder te gaan met coaching, dan blijft dit gesprek kosteloos. Pas wanneer we samen overeen komen een coaching traject aan te gaan,  zal dit gesprek gefactureerd worden als een consult. 

Een coaching consult zal ongeveer 45-60 minuten duren à 120 euro. Ook kan je er desgewenst voor kiezen om een consult van 90 minuten in te plannen. Er zal dan 1,5 consult in rekening gebracht worden.  Bij een afmelding korter dan 24 uur voor de geplande afspraak zal de helft van de geplande afspraak worden gefactureerd.

Omdat coaching vaak ook ten goede komt aan de werkgever, zijn werkgevers regelmatig bereid (een deel) te bekostigen. Informeer hier voor bij jouw werkgever naar de mogelijkheden. Er zal dan een offerte gemaakt worden waarin een traject op maat wordt aangeboden.

Coaching valt niet in het basispakket van de zorgverzekeraar. Wel zijn er zorgverzekeraars die in aanvullende zorgpakketten een deel van de coaching vergoeden. Hierover kun je contact opnemen met de zorgverzekeraar.
 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
LinkedIn